Nektek megtortent, az hogy amikor menstrualtatok es a wc-n epp csereltetek ratok nyitott a ferjetek /parotok? Hogy ereztetek magatokat?
2-es megszabad kérdezni, mi a bajod? Nem tudnak semmit csinálni? Ennyi vérveszteség már nagyon veszélyes.
A kérdésre, nincs benne semmi szégyellni való, de ennyi magánélete nem baj, ha van az embernek.
Amikor még otthon laktam sem akartam, hogy bárki bejöjjön. Lassan beletörődtek. Kórházban is bekisértek egyszer, műtét után, amikor jeleztem, hogy egyedül is tudok betétet cserélni. Nem értették meg.
Kettes vagyok
Vérkép alapján meg nem mondaná senki, hogy vérzek, még csak egy minimális eltérés sincs benne, hemoglobinom pl 140 körül van folyamatosan. Az okára még nem jöttek rá, voltak műtétjeim, szedtem gyógyszereket, most agyalapi mirigy problémára gyanakodnak, hát majd kiderül. A gond, hogy minden módszer, amivel próbálkoznak, totál sikertelenségbe fullad, hiába adnak hormont, mintha nem szedném, vérzéscsillapítótól jobban vérzek, az egész szervezetem mintha fordítva lenne bekötve. Próbáltam már alternatív módszereket is, de azok sem vezettek semmi eredményre. Talán majd kiderül. De nem idegeskedek rajta, volt már kétszer is, hogy három hónapig véreztem, akkor sem jöttek rá az okára, de elmúlt akkor is. Most is csak elmúlik, örökre nem maradhatok így, ha máskor nem, hát majd ha teheebeesek, akkor abba marad. Vagy ha túl leszek még egy rakat vizsgálaton. Egyszer csak meglesz az oka, addig várok türelemmel.
2,7-es vagyok
Az okára nem jöttek rá. Ikreket szültem azota, a terhesség alatt nem véreztem. De utána nagyon durva lett. Újabb küret, hormonok, spirál, komolyabb műtét. Egyik se lett megoldás. Egy orvos egy fajta endometriózisra gyankszik, de szerinte nagyon eldurvult. Végül a meh kivétele mellett döntöttünk, mivel több gyermeket semmiképp se szeretnenk (egyikük súlyos beteg), de a vérzés már a mindennapokban is problémát okoz. Augusztusban lesz a műtét. Ez már biztos megoldás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!