Titeket vizsgált meg úgy nőgyógyász, hogy éppen menstruáltatok? Nem éreztétek rettenetesen kellemetlenül magatokat? Illett volna így többet fizetnem?
Oké,hogy emlékszik rá,de nem te vagy az első,se az utolsó ilyen páciense.
Eü-s vagyok,bár nem orvos,és biztosan mondhatom hogy egy normális szakembert nem érintenek kellemetlenül az ilyen dolgok.De tudom betegként odamenni sokkal rosszabb,és kínosabb . Nem nagy ügy,a munkájával jár .
Vér/vizelet/széklet stb had ne soroljam mi mindent látott és lát rendszeresen egy orvos,főleg egy szülész-nőgyógyász ..biztos lehetsz benne,hogy este elalvás előtt nem ezen kattogott az agya:)
És nem kellett volna több pénzt adnod,ha van egy tarifája,akkor is annyi ha menstruálsz,vagy számára kellemetlenebb a vizsgálat (szerinted) ,és akkor is ha csak gyógyszert iratni mész hozzá .
Szerintem, mint orvos, tudta, hogy ez is a pakliban lehet. Nem kell rosszul érezned magad egy egészségügyi probléma miatt, hiszem te semmit sem tehetsz róla.
Véleményem szerint egy felnőtt férfi, és szakképzett orvos tudja kezelni ezeket, és meg is érti, hiszen bár ő van a másik oldalon, tudja mi folyik ilyenkor az ember testében, tudja, hogy nem tehetsz róla.
Nem, sőt én úgy tudom, hogy olyankor alapesetben nem is vizsgálnak meg.
Viszont ha pont az a problémád, hogy nem múlik el a menstruációd, akkor őszintén szólva sok választásod nem volt. Esetleg ő felajánlhatta volna, hogy amikor épp nincs meg, akkor menj el hozzá és valahogy beszorít a betegei közé - de végül is nem tette, hanem megvizsgált. A pénzügyekhez nem értek, de az biztos, hogy utólag már ne rágódj ezen, annyit fizettél, amennyit, most már ez van. Remélem, hamar meggyógyulsz :)
Igen, vizsgált. Nekem az is az volt a panaszom, hogy hetek óta tartott. Ilyen esetben meg kell vizsgálnia akkor is, ha vérzel. Ebben egyébként az égvilágon semmi ciki nincs.
Magam is orvos leszek, ha minden jól megy, akkor nőgyógyász, és elhiheted, hogy ez abszolút nem undorító a dokinak se. Az orvoslás ezzel jár. A végbélvérzős beteget is meg kell rektálni, meg megendoszkópozni.
Ezért pedig nem kellett volna többet fizetned:D
A fentiek alapján tuti, hogy férfi doki volt -
Legközelebb menj inkább női orvoshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!