Titeket vizsgált meg úgy nőgyógyász, hogy éppen menstruáltatok? Nem éreztétek rettenetesen kellemetlenül magatokat? Illett volna így többet fizetnem?
Figyelt kérdés
Sajnos már el kellett mennem dokihoz, mert egy hónapja pár nap kihagyásokkal menstruáltam, valami fertőzést is összeszedtem és még a bartholini mirigyem is begyulladt. Még a doki is elgondolkodott rajta, hogy megvizsgáljon, mert látta, hogy totál kétségbeestem és nem szeretném, de sajnos nem volt más választása. Én rohadt szarul éreztem magam, szerintem ennél megalázóbb helyzet nem igazán van. Már szültem is nála, régóta hozzá járok, de most nagyon szégyelltem magam. Amúgy is rettegve megyek hozzá, de ez rátett egy lapáttal. Utólag belegondolva nem illett volna több pénzt adnom, mint máskor? Hülyeség, de pénzügyekkel foglalkozom, tudom, hogy az mindenre jó, talán akkor kevésbé érezném magam szarul, mert nehezebb munkáért többet adtam volna. Azt ne mondjátok, hogy á fél perc múlva nem is emlékszik rá, mert mindig mindenre emlékszik. Fejből.tudja a kórtörténetem, emlékszik mikor voltam utoljára, hogy félek tőle stb. Így még kínosabb lesz visszamennem.2015. febr. 4. 20:29
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Vizsgált uh-val is és elkuldott vérvételre. Felénk nincs egy női orvos sem, de igazából nem a dokival van probléma, mert a világ legkedvesebb orvosa, akit ismerek, pedig már volt párhoz szerencsém sajnos, hanem magával.azzal, hogy nőgyógyász, ennek hátterében egyébként egy gyermekkori trauma áll, amit pont egy női orvossal sikerült átélnem, ezért nem is mennék szívesebben női orvoshoz sem. A szülésznőmtől is ugyanígy rettegtem. Egyszerűen nálam ez fóbia. Ahogy más a pókoktól, a bezártságtól fél, én a nőgyógyászoktól.
De nagyon aranyosak vagytok, hogy ennyien írtatok és ilyen normális.hangnemben.
2015. febr. 5. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!