Hogy oldjam meg?Hogy kell felrakni a tampont?
Figyelt kérdés
Szűz vagyok.Holnap strandra megyünk és nem tudom feljhelyez I a tampont.Minit vettem.Akarmerre forgatok nem megy, és fáj szúr.Hogx oldjam meg?Nagyon száraz a tampon.Segitsegek tippek?Normális akár kérlek.2020. jún. 27. 17:32
1/2 anonim válasza:
Nem mindenkinek megy fel a mini, aki szűz. Próbálgatni kell az irányát, mert lehet, hogy nem találod el a helyét. De ha fáj, ne erőltesd.
2/2 anonim válasza:
Fekudj le és úgy próbáld. Kicsit hátrafelé kell nyomni. Ha így érzed fáj és nem megy akkor nem teljesen jo irányba próbálod tolni, szépen óvatosan próbáld kocsit hátrafelé. Ami még fontos hogy akkor van jól fent ha nem lóg ki a huvelybol és nem érzed hogy ott van. Ha érzed nyugodtan told fel amíg csak tudod :) ha egyszer raerzel soha többet nem akarsz mást használni úgyhogy hajrá :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!