Miért van az hogy a menstruacio 2-3dik napjában mar faj felrakni és kivenni a tampont?
Szóval 15 vagyok és szűz
Általában pont emiatt hogy faj mar a második nap (ha nem is a másodikon de a harmadikon mar biztos) a felrakas
Első nap nem....akkor könnyű
Utána mar van hogy felrakom és egy ideig az is faj (nem nagyon de csip) de aztán elmúlik ahogy megtellik
Jobban szeretem a tampont de amiatt muszáj vagyok betétet használni pedig azzal át is azok
Bocsi ha osszeszedetlen voltam, vagy helyesírási hibákat vetettem. Nem néztem át az írásom
Szóval ha valaki tudna valami tampont ami nem okoz ilyet vagy valami tanácsot tud adni annak halas lennék :)
Nem úgy csip
Nem tudom hogy magyarázzam meg
Nem is viszket vagy hasonlók
Csak mintha kihorzsolta volna a huvelyemet
De nem értem miért mivel amikor megjött (az elején 12-3evesen) nem volt ilyen
Amúgy minit használok
Intim helyhet meg szívesen kirpbalnek csak kapok zsebpénzt és apámmal sem vagyok jó viszonyban hogy csak úgy kérjek tőle pár ezret
De ha tudok majd veszek egy olyat
Sok jót mondanak róla :)
Köszi a tanácsokat :)
Szia! :)
Valószínűleg azokon a napokon már nem elég erős a vérzésed. Így a tampon a felhelyezés körben nem tud eléggé csúszni a véren, és felsérti a hüvelyed falát. Ha még nincs tele, de te eltávolítod, akkor szintén felsérti a hüvelyfalat.
Milyen tampont használsz? Az OB-nek van silk touch borítású tamponja, ami könnyebben csúszik. Azt javaslom, hogy próbáld ki azt is. Én is azt használom, és tényleg könnyebb felhelyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!