Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináltam rosszul? Miért...

Mit csináltam rosszul? Miért nem bírom felrakni a tampont?

Figyelt kérdés

Már egy ideje ki akartam próbálni a tampont. Most vettem a bátorságot, de nem jártam sikerrel.

Ob mini tamponnal próbálkoztam, ma van az egyik nap, amikor a legerősebb a vérzésem (nekem általában 2 napig erősebb, utána enyhül).

Próbáltam többféleképpen, de még a tampon fele sem ment fel, leginkább csak a negyede. Tovább már nem mertem tolni, mert féltem, hogy majd akkor nem bírom kiszedni, de egyébként fájt is, nem volt kellemes érzés, nem bírtam volna fejjebb rakni. Nem hatalmas fájdalomra kell gondolni, de rossz érzés volt.

Volt valakinél ilyen? Ez mitől van?

Szűz vagyok, ha ez számít.

2017. nov. 4. 12:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak felfelé kell tolni,hanem ezzel együtt kicsit hátrafelé is.Így próbáld majd meg.
2017. nov. 4. 13:00
 2/3 anonim válasza:
100%
Ez termeszetes hogy kellemetlen erzes,mindenkinek az volt eloszor szerintem. Probald ugy ahogy az elottem szolo mondta. Egy ido utan majd megfogod szokni es nem lesz majd ilyen kellemetlen erzes:)
2017. nov. 4. 13:12
 3/3 anonim ***** válasza:
13%
Ez igazából a szűzhártya fajtátjától is függ. Van akinek szűzen nem megy fel a tampon. Szerintem ne erőltesd. Amúgy se túl egészséges...
2017. nov. 4. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!