Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha megprobalom a tampont...

Ha megprobalom a tampont felrakni nem sikerul mert a huvelyemben amikor szethuzom h lassam a lyukat van benne valami nem tudom hogy mi de nem latom tole h ''lyuk'' lenne! Mivel nincs is lyuk! Nem ertem es kezdek felni! Mi lehet?

Figyelt kérdés
2017. jún. 10. 16:28
 1/7 A kérdező kommentje:
Szoval eleve alig latszik a lyuk ezert szet kell huzni igy mar latszik de rogton az elejen van valami furcsa cicc!! Ami biztos h nem szuzhartya mert az nem ennyire kivul van es sztem az nem ilyen vastag meg husszinu! Szoval a tampont csak ha hozzaerontem maf nem menne tovabb!!!
2017. jún. 10. 16:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a hüvelyfalat látod, vagy ha még szűz vagy, a szűzhártyát. Nem kell azt nézegetni a tampon felrakásához.
2017. jún. 10. 16:40
 3/7 A kérdező kommentje:
De a tampon a miatt nem megy tovabb
2017. jún. 10. 16:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Tuti, hogy van ott lyuk, mert különben a menstruációs vér sem tudna kijönni. Eddig tudtad használni a tampont, vagy most próbálod először?
2017. jún. 10. 17:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Elosszor probaltam de igazabol csak az osaerintesig jutottam
2017. jún. 10. 17:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nagyon tartasz a dologtól, nem kell! Először próbáld úgy, hogy hanyatt fekszel, a térdeidet felhúzod, ellazítod az izmaidat és határozott mozdulattal feltolod a tampont. Ne csak "odaérintsd", mert magától nem megy fel, viszont ha sokáig próbálgatod, akkor a magába szívott nedvességtől vastagabb lesz és nehezebb felhelyezni. Határozottan csináld, nem kell hozzá tükör, megtalálod a nyílást anélkül is! (Egyébként az elején én is így voltam, tönkretettem néhány tampont, mert csak épp a hegyét mertem felnyomni, nem volt bátorságom folytatni, s pár pillanat múlva visszahúztam ijedtemben és eldobtam. Kell némi gyakorlás a használatához, de majd fog ez sikerülni.)
2017. jún. 10. 17:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben! Koszonom es majd minivel probalom mert most nem azzal probaltam!
2017. jún. 10. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!