Lányok/nők, akinek korán 11 év körül jött meg a menzesze, hány centit nőttetek felnőtt korotokra?
Figyelt kérdés
2020. jún. 22. 13:13
11/13 anonim válasza:
Négyesnek: szerinted a mai lányok tehetnek arról, hogy nekik már korábban jön meg? Persze a mai fiatalok szarok, jaj minden olyan hamar elkezdenek, még menstrualni is..atyam
12/13 anonim válasza:
9 éves voltam, nem tudom, hány centivel. Viszont az tény, hogy nem nőttem magasra, pedig a szüleim is magasak. Én is olvastam a hormonok és a növekedés kapcsolatáról, és úgy tűnik, nálam bejött. Egyébként nem én voltam az első az osztályban, hanem egy másik lány, aki 8 éves volt. Ő sem nőtt magasra.
13/13 anonim válasza:
12-es vagyok, most nézem a válaszokat: a 80-as években voltam gyerek, úgyhogy régen is volt rá példa, hogy egy lány korán érett. Sőt, a nagymamámtól örökölhettem, aki az első világháború idején született, neki is korán kezdődött, ha jól tudom, szintén 9 évesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!