Lányok/nők, akinek korán 11 év körül jött meg a menzesze, hány centit nőttetek felnőtt korotokra?
Figyelt kérdés
2020. jún. 22. 13:13
1/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem hiszem, hogy ez a kettő összefüggene
De amúgy nekem 10 évesen jött meg, azóta 15 centit nöhettem kb, de nem emlékszem pontosan, hogy akkor hány centi voltam. Most 18 vagyok. Egyébként a mi családunk alapból kisnövésű
2/13 anonim válasza:
Épp csak betöltöttem a 11-et mikkor megjött, és én azóta nem nőttem semmit, de nemhinném hogy összefügg a kettő. Nálam inkább a gének játszanak
3/13 anonim válasza:
12 évesen jött meg, 18 éves koromig nőttem, és 17 centit. Előtte nagyon alacsony voltam, első menzesz után hatalmasat nőttem, utána egyre kevesebbet.
4/13 anonim válasza:
Jóisten gyerele, mi van itt? A mi időnkben (36 vagyok) 13 évesen jött meg a lányoknak, max. 1-2 kivétel volt. Most már lassan az ovisok is menstruálnak?
5/13 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem mert azt olvastam, hogy a nemi hormonok beindulása legátolja a növekedési hormont. Nem tudom mennyire igaz, a tapasztalatokra lennék kíváncsi. Lányomnak most jött meg, nem szeretném ha kicsi maradna 😀 mi szülők sem vagyunk alacsonyak.
2020. jún. 22. 13:42
6/13 anonim válasza:
Én 12 vok, kábé fél éve jött meg, növök teljesen normálisan (kb. 165 cm vok). Szerintem a mensinek nincs köze a növéshez.
7/13 anonim válasza:
Előkerestem az akkor orvosi kiskönyvemet. 135 centi voltam 11 évesen, néhány évvel később értem el mai magasságomat, 156 centit. De anyukám nálam is alacsonyabb, apukám pedig 168, szóval szerintem inkább ehhez lehet köze a magasságomnak.
4-esnek: 34 éves vagyok, náhány osztálytársam még előttem kezdett menstruálni, bár tény, hogy az elsők között voltam (11 év néhány hónaposan).
8/13 anonim válasza:
11 éves koromban jött meg először
14 éves koromig nőttem 20 centit utána 17 éves koromig kb 3 centit
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. jún. 22. 15:53
10/13 anonim válasza:
11 évesen jött meg először, 158centire nőttem meg. Olyan 15 éves korom ota egyáltalán nem is nőttem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!