Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van olyan lány, aki egyátalán...

Van olyan lány, aki egyátalán nem sminkeli magát? Ha igen, akkor miért?

Figyelt kérdés
Írjatok kort is, légyszi!

2020. jún. 21. 19:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nálam időszakos, pár évente változik, hogy hogy érzem jól magam, mennyire sminkelek vagy épp nem. Most a sminkelős időszakom tart, úgy érzem jól magam ha van rajtam, feldob a készülődés. De ma sem élem meg tragédiának, ha anélkül kell kilépnem az utcára.
2020. aug. 25. 15:03
 22/23 anonim ***** válasza:

Amikor 20 évesen elmentem egy modelltanfolyamra és sminkelni tanultunk, a tanár kiakadt, hogy lövésem nincs a dolgokról, elölről kell elmagyaráznia mindent. Akkor izgalmasnak találtam, hogy egy halovány sminket néha feldobjak magamra, de aztán gyorsan megutáltam, hogy nem tudok az arcomhoz érni és állandóan figyelni, ellenőrizni kell, hogy nem kenődött-e el valami. Ráadásul mivel tudom, hogy bőrön át sokkal több minden felszívódik, igyekeztem nagyon minőségi és ártalmatlan cuccokat venni, persze egy vagyonba kerültek. Szóval a sminkelős korszakom gyakorlatilag azelőtt befejeződött, hogy elkezdődött volna. :D De egyébként tök elégedett voltam az arcommal, sűrű szempillám volt, szabályos szemöldököm, sima arcom, szabályos, élénk színű ajkaim.

30 éves korom táján viszont az arcomon bőrelváltozások jelentek meg, úgyhogy innentől már komoly érvem is volt, hogy ne sminkeljek egy amúgy sem egészséges bőrt. Aztán ezt sikerült kezelni, de most meg azért nem sminkelek, mert öregít. 40 vagyok, nincsenek ráncaim, de ha sminkelek, akkor vannak! Fura! :D Ezt úgy vettem észre, hogy egy bevásárlóközpontban elkaptak egy próbasminkre...

2020. aug. 25. 17:30
 23/23 anonim válasza:
Nem sminkelem magam, maximum ha különleges esemény van. Azért nem,mert szép a bőröm,smink nélkül jobban nézek ki,barátomnak is úgy tetszem legjobban. Illetve egèszsègtelen eltömíteni a pórusokat sminkkel, főleg 30°C-an.
2020. aug. 26. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!