Van olyan lány, aki egyátalán nem sminkeli magát? Ha igen, akkor miért?
Soha nem sminkeltem, mignem 40 folott pigmentfoltok kezdtek fokozatosan megjelenni, azokat korrektorozom. Nem szeplo, az mindig volt. Otven fele ha valahova megyek, mar teszek sminket.
Azelott nemcsak zero volt a smink, de szinte ijeszto sikereim voltak. Idegenek feje forgott az utcan, mikozben meg baratom nem volt, de ez mas tema. Viszont elkepzelheto, hogy folyamodtam volna lathatatlan sminkhez, ha fako, elettelen lett volna az arcom. Mert peldaul a szoke szemoldok, feheres szaj muveszi fotokon, de azert valljuk be, kevesek tudjak ertekelni.
Porcelan bor, rozsas arc, piros szaj, fekete suru szempilla, szabalyos vonasok mellett konnyu volt nem tudomast venni barmi trukkrol. De az is igaz, ez a mostani divat egeszen vegletes. Nem hiszem, hogy beszalltam volna ebbe az elo photoshoposdiba, de talan kevesbe vennenek eszre, ha most lennek fiatal.
Nekem a bombazo eveim smink nelkul teltek. De azert egy szoke szempillahoz erto kozonseg kell, nekem eleve fekete van.
Mar oreglany kategoria vagyok. Nem a hulye divat miatt sminkelek, hanem pigment-foltjaim lettek. Mivel konkretan egy szaj folotti bajusz szeruseg is van, korrektorral azt mar magam miatt is bekenem. Ezen kivul mar azert huzok ki szemet, hogy ne a rancok legyen az elso.
Ha most lennek, fiatal, eskuszom, protestbol most se lenne alapozo-pirosito rajtam, se telefonos kepszerkesztes utana.
Én férfiként irom hogy nekem is jobban tetszik a természetes szépsége a nőknek, nem kifestve.
Ráadásul sok nő valami iszonyú rosszul tudja kikenni magát, mint egy papagáj úgy néz ki.
A sok és hosszú ideig tartó smink teljesen tönkre teszi a bőrt és csupa ránc lesz idővel.
Azt se értem meg hogy a szőke nő feketére festi, a fekete meg szőkíti a haját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!