Szerintetek is jól tettem? Milyen barátság volt ez egyátalán?
A legjobb barátnőmmel pár napja megszakítottam minden kapcsolatot. (Áltlános óta ismerem, most egyetemisták vagyunk.)
Kisajátátott, nem szerette ha másokkal barátkozok, ezzel egy darabig nem is volt probléma, de amitóta pasija lett, le se sz*rta mi van velem.
Elrángatott valahová, mert hogy velem akar lenni, hozta a pasiját is, egy percig nem törődött azzal, hogy ott vagyok, és miatta mentem csak el.
Ha megelégeltem és nem beszéltem vele, akkor kikunyizta, hogy foglalkozzak vele, ha ilyenkor mások beszélni akartak velem elküldte őket, hogy most vele vagyok.
Ha én beszélni akartam lerázott, vagy nem válaszolt, de h ő akart valamit, kiakadt, ha nem voltam elérhető hajnalban, vagy ha én is csak egy félmondatban válaszoltam neki.
Az utolsó csepp az volt, mikor megkérdeztem, hogy van-e kedve egy kis beszélgetős estéhez a többiekkel, mert szükségem lenne egy kis kikapcsolódásra,dumcsizni kicsit, vagy menjek el mással. Kijelentette, hogy megyünk, ne menjek másokkal!
Az egész napomat úgy szerveztem, hogy nekik jó legyen, majd mikor a találkozó előtt felhívtuk, kiderült, hogy hapsiját is hozza, mikor pedig helyszínt mondtuk benyögte, hogy mincs is kedve, meg messze van stb.
Amikor kiakadtam, hogy nem ezért csesztem el az egész napom, és ha így áll hozzá, akkor inkább hazamegyek, a válasz nagy vidáman: "Jó akkor menjük haza"
Visszakérdeztem, hogy: mi van...? nem válaszolt, kb nem érdeklete az egész, szóval ráraktam a telefont, megírtam hogy ne keressen többet és letiltottam.
Azóta nem is keresett, semmilyen más úton sem, ez szerintem mindent elmondott...
Kiváncsi vagyok, külső "szemlélőként" ki mit gondol erről a helyzetről?
Köszi választ! :)
Hasonló az érdeklődési körünk, ugyanarra az egyetemre is járunk. A személyiségünk egyik részében majdnem egyforma, másik részében viszont teljesen ellentétes, így egészen jól összeállt a dolog.
Viszont sokszor úgy éreztem mintha valami pasi pótlék lennék, nos úgy tűnik igazam is volt.
Hasonló volt az én barátnőm is.
Kb mindenkit utált körülöttem.
Mikor kb 1 éves rossz időszak után lett kapcsolatom, ilyen üzeneteket kaptam tőle, hogy hát ő nem akar ünneprontó lenni, de nekem az elmúlt időben nemigen jött össze semmi, ne éljem bele magam a dologba, szerinte ez se lesz hosszú életű, és szerinte inkább ne is erőltessem a dolgot...
Pár hétig akkor nem kerestem, majd megjelent a munkahelyemen, mintha semmi se történt volna.
Jó, túllendültem, de most is emlékszem erre 2 és fél év után is.
Am babát várt akkor. Pár hónapra rá én is terhes lettem, azt úgy kezelte, mintha nem is tudna róla...
Bárkivel problémája volt, nekem panaszkodott, és elvárta az egyetértést. Ha nem kapta meg, én is szemét voltam.
Voltak dolgok, sokminden... Lassan 3 hónapja megszakadt a dolog tizenpárév után...
Az nem barát, aki megeszi az életed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!