Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Valami találó képet barátság...

Valami találó képet barátság napjára majd?

Figyelt kérdés

Kb 1 hónapja történt a dolog. Megismertem egy eléggé belsőleg értékes és hozzám hasonló embert. Talán a leges legjobb barátom lett volna ha egy apróságon nem kapunk össze és a barátságunkat nem öli ez meg még csírájában. Sajnos ez történt. Most nem áll szóba velem az illető facebookon. Felhívni meg nem akarom. Még az ismerősei közzül is törölt. Igaz hülye vagyok hogy egy ilyen ember után futok aki egy apróság miatt így megszakítja a kapcsolatot de mivel én is ilyen természetű vagyok ezért megértem.

Szovalmajd Julius 30 adikán meglepném facen egy képpel ami emlékezteti a kezdődő megölt barátságunkra.

Ha ez számít akkor ne legyen már túl csöpögő. Azért mindketten fiúk vagyunk. Én 20 ő 23

Ha tudnátok valami jó képet illetve tanácsot akkor megköszönném

2018. márc. 30. 14:35
 1/1 anonim válasza:
Miért vársz addig? Az idő nem gyógyítja, hanem elmélyíti a sebeket...szerintem próbálj meg mibnél hamarabb beszélni vele és szóban emlékeztetni a barátságotokra.
2018. ápr. 2. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!