Nem hagy békén egy lány. Ti mit tennétek a helyemben?
Pár hónapja megismerkedtem egy lánnyal. Megkedveltem őt, és úgy tűnt, alakulhat is valami, de aztán a lány összejött egy másik sráccal. Ezt követően többnyire csak neten beszélgettünk nagy ritkán. A dolog a sráccal kb. egy hónapig tartott, aztán a fiú dobta a lányt.
Azóta a csaj folyamatosan írogat nekem, hogy találkozzunk, meg hogy hanyagolom őt. Őszintén szólva nekem már egyáltalán nem jön be (ha úgy vesszük, mégis csak mást választott, ráadásul azóta megismertem egy nagyszerű lányt), de hiába közlöm vele, hogy nem érek rá, nem hagyja abba. Már-már idegesít a folyamatos "zaklatása."
Hogyan értessem meg vele, hogy én nem akarok tőle semmit? Ti mit tennétek a helyemben?
Próbáltad már így leírni neki ahogy mekünk is?
Ha esetleg igen és ezek után se kattan le rólad, tiltsd le. Tudom kicsit radikális és bunkóságnak tűnhet. De ha te nem szeretnéd őt az életedbe és ezt nem érti meg, nem fogadja el, akkor muszáj.
Hány évesek vagytok?
Tini kategória. Miért nem ignorálod?
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!