Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem hagy békén egy lány. Ti...

Nem hagy békén egy lány. Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Pár hónapja megismerkedtem egy lánnyal. Megkedveltem őt, és úgy tűnt, alakulhat is valami, de aztán a lány összejött egy másik sráccal. Ezt követően többnyire csak neten beszélgettünk nagy ritkán. A dolog a sráccal kb. egy hónapig tartott, aztán a fiú dobta a lányt.

Azóta a csaj folyamatosan írogat nekem, hogy találkozzunk, meg hogy hanyagolom őt. Őszintén szólva nekem már egyáltalán nem jön be (ha úgy vesszük, mégis csak mást választott, ráadásul azóta megismertem egy nagyszerű lányt), de hiába közlöm vele, hogy nem érek rá, nem hagyja abba. Már-már idegesít a folyamatos "zaklatása."

Hogyan értessem meg vele, hogy én nem akarok tőle semmit? Ti mit tennétek a helyemben?

2018. márc. 27. 21:26
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

Próbáltad már így leírni neki ahogy mekünk is?

Ha esetleg igen és ezek után se kattan le rólad, tiltsd le. Tudom kicsit radikális és bunkóságnak tűnhet. De ha te nem szeretnéd őt az életedbe és ezt nem érti meg, nem fogadja el, akkor muszáj.

2018. márc. 27. 21:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok?

Tini kategória. Miért nem ignorálod?

21/F

2018. márc. 27. 22:19
 3/6 anonim ***** válasza:
72%
Nem tartozol neki semmivel, simán tiltsd le mindenhonnan. Ne érezd magad emiatt bunkónak.
2018. márc. 28. 00:36
 4/6 tekissunyi válasza:
11%
Feküdj le vele
2018. márc. 28. 11:56
 5/6 anonim válasza:
0%
Ha jó bőr, akkor adj neki bőrös virslit.
2018. ápr. 2. 09:59
 6/6 anonim válasza:
Tiltás ez egyértelmű.Ên anno egy pasival jàrtam így .Ismerkedtünk randizgattunk aztán benyögte hogy neki mások az elvaràsa i mint nekem aztàn abba maradt az ismerkedés .Aztàn az exével összejött mondhatom jó kifogàs volt neki .Aztàn 1évre szakitottak ês elkezdett zaklatni a rokonain keresztül mert én letiltottam őt és időközben párom is lett .Nehezen de lekopott azóta csak köszönünk egymàsnak .
2018. ápr. 27. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!