Miért késik a mensturációm?
Sziasztok! Amióta megtörtént az első szexuális eggyüttlétem azóta picit rendszertelenebbé vált a ciklusom...volt,hogy 26 vagy 29 vagy 32 napra jött meg,szóval nehezen tudom követni. Legutóbb mikor "együtt voltunk" a párommal,ami inkább csak huncutkodásnak nevezhető inkább,hisz csak kézimunka volt java részt,de a barátom a péniszét kb 1cm-t ha betette (nem ejakulált,nem volt előváladéka,nem "nedvesedett be") de rögtön ki is vette és utána nem szórakoztunk ezzel és abbahagytuk. És június 1.-én kellett volna megjönnie és már 1 napot késik,ami tudom hogy nem nagy dolog,de picit ideges vagyok és semmi előjele sincs,hogy nemsokára megjönne. Néha rossz a közérzetem meg van pár pattanásom és ennyi. Kérem normális válaszokat.
17/L
Idegességtől is simán késhet.
Amúgy meg, ha ilyen rendszertelen, mért nem mész el dokihoz?
Köszönöm a gyors válaszokat,én is remélem kedves 2.-ik kommentelő.
Kedves első,nem merek elmenni vele dokihoz,mert szerintem nemtudna rá adni semmit (de lehet csak félek),meg azt mondják,hogy ez még annyira nem vészes. Remélem hamarosan kialakul. Mégegyszer köszönöm! :)
Nőgyógyászati vizsgálatra attól még kéne járni, főleg, ha már rendszeres nemi életet élsz.
Legalább évi szűrésekre amúgy de árt eljárni.
szia
velem ugyanez volt
csak én görcsöltem eszméletlenül és tegnap megjött...szóval most szenvedek még
mert nekem egyáltalán nem állt be szóval volt hogy 4 hónap is kimaradt...
a stressztől BÁRMENNYIT késhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!