4 hónapja késik a mensturációm. valakinek volt már ilyen?
Volt, nekem fél évekre is kimarad.
Nah de persze ez nem normális, nekem is azért ilyen, mert hormonproblémám van és nincs (vagyis csak nagyon ritkán van) peteérésem.
Nyilván nálad sem normális, neked is van vmi bajod.
Baromság, hogy nem tudnak vele mit kezdeni. Csak némelyik orvos arra sem veszi a fáradtságot, hogy kicsit megerőltesse magát és kivizsgáljon.
Menj el endokrinológushoz.
mondjuk a fogamzásgátló 2 problémádat is megoldaná egy kalap alatt, ha szedheted
és az is jó volna letisztázni, hogy mit jelent nálad pontosan a késés? hány naposak a ciklusaid?
na most akkor elárulok Neked valamit: a menstruációs ciklusod az nem az, ahány napig vérzel
hanem a vérzés első napjától a következő vérzés első napjáig terjedő időszak
ez általában 28 nap, de lehet több vagy kevesebb is
már bocs, de elég tudatlannak tűnsz 18 éves létedre
nőgyógyásznál jártál már?
mivel késik ezért nem tudom mennyi idő a ciklusom ideje..
nem tartom már számon.egy ideig naptárban figyeltem..de mindig csak felidegesített h mennyi időt késik..
mivel több mint 4 hónapja tart ez az ugy nevezett ciklus...
amit már nem neveznék ciklusnak ...nincs pontos nap vagy pontos időszak amikor megjön..ezért követhetetlenné vált számomra..
ja én azt gondoltam, hogy négy hónapja késik,
nem pedig azt, hogy négy hónapIG késik...
holnap szépen tűzzél el a nőgyógyászodhoz
Második válaszolóra ne hallgass!
A fogamzásgátló csak elfedi a problémát.
Ha ennyire rendszertelen a menstruációd és ennyire fájdalmas, annak valószínűleg hormonális betegség áll a hátterében. Ha elkezded szedni a fogamzásgátlót, akkor az csak a tüneteket fogja elfedni, de magát az alap betegséget nem oldja meg. Amikor abbahagyod majd, esetleg gyermekvállalás miatt, akkor visszatérnek a problémák, sőt, akár súlyosabb formában, mint most.
Mindenképpen érdemes lenne kivizsgáltatni, hogy mi áll a háttérben.
Kedves 8. és 9. válaszadó!
Köszönöm szépen a lepontozást.
De esetleg előtte nem ártott volna alaposan elolvasnotok az addigi beszélgetést... mert hogy addig nem derült ki, hogy a leányzónak csak már negyedik hónapja nem 28 napra jön meg, vagy 4 hónapja egyáltalán nem menstruált
ez a tény az a válasz után derült ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!