Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mire utalhat, ha késik a...

Mire utalhat, ha késik a mensturáció?

Figyelt kérdés
8 éve.mensruálok és kb az elsô 2-3 hónap után napra pontosan jött meg, de most második alkalommal késik. Múlthónapban 3 napot késett, aztán megjött, de kevesebb, másabb volt, mint szokott (eddig mindig 'darabos' és több volt és most meg 'sima' és hol volt, hol nem...) és most megint késik... tegnap kellett volna, hogy megjöjjön, de semmi. :( Olvastam olyanokat, hogy ciszta is lehet... Néha feszülnek a melleim, ég a gyomrom, picit fáj a hasam alja, ha ez számít... ezek utalhatnak valami betegségre? Arra gondoltam, kérek idôpontot nôgyógyászhoz mindenképpen, de addig is érdekelne, hátha valaki tud valami okosat mondani. Elôre is köszönöm.

2014. júl. 10. 22:40
 1/2 anonim válasza:
Ha rágörcsölsz, mégjobban késik. Nekem akkor késett gyakran, ha nem ittam eleget. Jól le is bszott az orvosom.
2014. júl. 10. 22:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ideges pedig, sôt... a hangulatom is jobb egy ideje már... bár van, hogy kb ok nélkül elbôgöm magam... :D vagy egyik percben halálra nevetem magam a másikban meg kiakadok valamin... inni meg eleget iszok, legalábbis többet, mint eddig, sôt, pisilni is sokat járok...
2014. júl. 10. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!