Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van esély, hogy a nyugtató...

Van esély, hogy a nyugtató helytelen szedése miatt késik a mensturációm?

Figyelt kérdés

Madazepam TEVA nyugtatót szedek naponta 1 szemet. A menszeszem késik miatta 2 hetet. Az utóbbi hónapban, tehát februárban a hónap felénél kifogyott a gyógyszer és egy másikat kellett szednem, amíg nem lett új. Most ismét rátértem az eredeti gyógyszerre. Van rá esély, hogy emiatt késik most a menstruációm. Január 13., február 13.-án jött meg, most is március 13.-ra várta, ugye a két hét késést beleszámítva.

Aktív szexuális életet élek gumióvszer használatával.

Előfordulhat, hogy a gyógyszer váltás miatt késik?

Egyeztettem orvosommal, az ő szavaival élve: "ó, hadd késsen"

2017. márc. 16. 12:02
 1/5 anonim ***** válasza:
A Madazepam lehetséges mellékhatásai között szerepel a "menstruációs zavar".Gondolom hasonló a másik gyógyszer is.Ezért késik.
2017. márc. 16. 12:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2017. márc. 16. 12:16
 3/5 A kérdező kommentje:
A másik gyógyszer Frisium.
2017. márc. 16. 12:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Annál konkrétan nem látom,hogy a vérzésre is kihathat-e,de gondolom,hogy amiatt van.
2017. márc. 16. 13:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Én sem találtam, azzal kapcsolatban ilyen információt, de bizonyára közrejátszik.
2017. márc. 16. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!