Hamarabb kezdtem el szedni a fogamzasgatlot, mit csinaljak?
Sziasztok!
Problema a kovetkezo. Regen szedtem fogamzasgatlot, igy tudom, hogy lehet "trukkozni" azzal, hogy mikor jojjon meg. Namost ebben a honapban kezdtem el ujra szedni a fogamzasgatlot, de nem vartam meg az elso menstruacios napot, hanem 3 nappal korabban beszedtem az elso tablettat, mert kovetkezo honapban nyaralni megyunk es pont ugy jott volna meg. Viszont most igy ebben a honapban nem jott meg a menstruaciom. Valamint igy ugye nem tudom, hogy akkor mikortol lehet gumi nelkul szeretkezni. Szerintetek mi legyen? Meg most igy mi tortenik?
Hát ezt nem lehet megjósolni, inkább az orvosod véleményét kérd ki. Jó nagy marhaságot csináltál, az biztos.
Védekezni remélem védekeztetek és ezt úgy a 2. levél végéig ajánlom is.
Legközelebb pedig nyaralás UTÁN kezdj bele ilyenekbe, csúsztatni amúgy is csak 3-4 hónap rendes szedés után szabad és az első 1-2 hónapban könnyen lehet áttöréses vérzéstől kezdve bármi, úgyhogy elég rosszul kalkuláltál.
Ha volt egyéb védekezés nélküli szex, akkor vegyél egy tesztet is, az a biztos. A továbbiakban pedig kövesd az orvos és a betegtájékoztató egyértelmű, szájbarágós leírását, ami nem csak úgy viccből lett mellékelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!