Húslészerű (színű)folyás, ami darabos, túrós állagú, az méhnyakrák? Viszketés is van, az elején fehér darabos volt, nagyon csípett, viszketett, azóta nem csíp, alig viszket, viszont jött ez a húslé...
Gondolom néhàny csepp vértől olyan.
Valami bakteriàlis fertőzés lehet, menj orvoshoz amint tudsz
2es vagyok.
Nekem volt Trichomonas.
Az eszméletlen mennyiségű folyàssal jàr, és borzasztó viszketéssel. Nem kívànom senkinek.
Ez undorító lesz, de így el tudod képzelni... Tisztasàgi betétet hasznàltam, egyre nagyobb méretűt. Napközben többször kellett cserélnem. Reggel ébredés utàn olyan érzés miutàn felàlltam az àgyból mint menszeszkor, szabàlyosan folyt. A legvégén fürdés előtt màr meztelen voltam folyt le a bàbszàramon..
Kaptam gyógyszert 5szemet kellett egybe bevenni, szinte màsnapra jobb lett a helyzet.
De kB 1 hét múlva újra kezdődött. Visszamentem, kaptam megint gyógyszert, utàna kB 3 nap múlva teljesen elmúlt. És azóta nincs ilyen bajom.
Egyébként a Trichomonas egy egysejtű ostoros, làthatatlan, de a viszketést az okozza hogy ezek a kis izék mozognak.
A pasit is kell kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!