Ez a méhnyakrák jele?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok. Mar kb fél éve van mensruációs zavarom(valamikor késik,koztes verzés). Voltam vele nőgyógyasznál még 3 hónapja amiatt hogy volt egy koztes verzesem,(azaz a ket normal verzes kozott egy barnas folyas) es utana egy majnem egy honapos mensciacio kesesem. Akkor kiderult hogy van egy ciszta a jobb pezefeszkemben,es a menstriacios zavart egyenlore hormonproblemakent kezeltek(kaptam ra Premenst amit 2honapig ajanlottak szedesre es szedtem is) a cisztara pedig hogy lehet h kipukkad majd menjek vissza vele,de az orvosom nem rendel a virushelyzet miatt egyelore. Most 5napja mult el a menstroaciom, de nagyon enyhe verzesem van,ami nem barnas hanem rendes piros szinu es normal nyalkas allagu,de kezdek mar nagyon felni hogy mi lehet a bajom ezert itt szeretnem megkerdezni hogy ha valaki taoasztalt mar hasonlot,nala mire jutottak ez ugyben,es hogy lehetseges e hogy ez a mehnyakrak egyik jele. Elore is koszonom a valaszt barkitol:)2020. máj. 26. 01:03
1/3 anonim válasza:
Ha 3 hónapja voltál nőgyógyásznál, akkor ott vettek kenetet, ha méhnyakrákra utaló lett volna, akkor kezelnék. Ahogy fogadnak majd menj vissza, de szerintem komolyabb probléma miatt nem kell aggódnod.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem vettek kenetet mert mondta az orvos hogy majd legkozelebb,inkabb egyenlore foglalkozzunk a cisztaval,majd utana:/
2020. máj. 26. 08:37
3/3 anonim válasza:
A ciszta simán megkavarhatja ennyire. Ne itt kérdezősködj, nyilván mindenre van példa, ez PCOS islehetne akár. Nekem anno többször volt nagy cisztám és mindig kipukkadt. Összevissza véreztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!