Lehetséges hogy mehnyakrakom van?
Sziasztok
26 éves vagyok, van két gyerkőcöm. A kisebbik 2 eves lesz hamarosan. 1 eves hagytam abba a fogamzásgátlót, azóta rendszertelen kicsit a menstruációm de nem vészesen. Viszont az utóbbi 2 meszesznel azt tapasztaltam, hogy volt egy kis halvány pirosas vérzésem, aztán barnas folyas lett belőle ami tartott egy napig, aztán pár nappal (4-5) később rendesen megjott. Most is ugyan ez a helyzet. Elméletileg 8 nap múlva kellene rendesen megjonnie, de tegnap is volt egy kis vérzésem majd barnas rózsaszínes folyas lett belőle. Ha WCzes után megtorlom magam akkor olyan a WC papir. Tavaly februárban volt az utolsó rakszuresem, aminek P2-es lett az eredménye. Ezen kívül más tünetet nem tapasztaltam, de a legrosszabbra gondolok sajnos. 😔 Június 5.-re kaptam időpontot az orvosomtol. Köszönöm a válaszokat.
Google kereso. Ott valodi orvosok irasai jonnek fel.
Az egyik legkorabban szurheto, evekig tunetmentes rakfajta. Mire van tunet, eleg remenytelen.
Mikor magas kockazatu HPV-t, elvaltozott sejteket talalnak, onnantol is evekre van.
Hosszabban nem megyek bele. Google, nem Gyakori az, ahol valaszt ilyenre kapsz.
Hormonális zavar tünete is simán lehet, ilyen tünetekkel, ez elég gyakori dolog. Nem szabad a legrosszabbra gondolni.
De majd az orvos úgyis megmondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!