Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pisis lesz a tampon?

Pisis lesz a tampon?

Figyelt kérdés

28 éves nő vagyok,de hiába húzom el oldalra a tampon zsinorját ugyanúgy pisis lesz,így a tampon is magába szívja.

Valami probléma lehet velem?

2020. máj. 24. 16:24
 1/7 anonim válasza:
Lehet nem helyesen teszed fel. A húgycsőnek elvileg teljesen függetlenül kellene működnie a tampontól. Én ezért nem is szeretem pl. (plusz a többi negatív velejárójával)
2020. máj. 24. 16:29
 2/7 Miss Endzsi ***** válasza:
Én ezért vagy feldugom a zsinórt is, vagy csak akkor pisilek, ha tampon csere van.
2020. máj. 24. 16:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor lehet nem helyezem fel eléggé :/
2020. máj. 24. 16:43
 4/7 Miss Endzsi ***** válasza:
Ha maga a tampon pisis, mert kilóg, akkor tedd mélyebbre, én ettől függetlenül ugyanúgy lepisilem a zsinórt, attól még ugyanúgy fel tud jutni. Marad a zsinórt is fel, úgy meg néha nehéz megtalálni:D Hamarosan váltok kehelyre.
2020. máj. 24. 16:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
En pisilesnel mindig a fenekem fele huzom hatra a zsinort, igy nem lesz olyan. Mert ugye a hugycso elorebb van. Amig csak szimplan oldalra huztam ez volt a problemam nekem is.
2020. máj. 24. 16:51
 6/7 anonim ***** válasza:
16%
Na ezért nem használok tampont. Annál már csak a kehely rosszabb, turkálhatsz magadban hogy kicseréld.
2020. máj. 24. 18:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Már nem használok tampont, helyette kelyhem van. Mikor még tampont használtam akkor a fenekem felé húztam a zsinórt hogy ne legyen pisis.
2020. máj. 24. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!