Ha a legkisebb tampon is kényelmetlen, akkor a hüvelyem rövidebb az átlagnál?
Figyelt kérdés
Nem vagyok szűz, de nincs rendszeres nemi életem. Az első szex is nagyon fájt. Azóta ki akartam próbálni a tampont, de a legkisebb is nagyon kényelmetlen. Felnyomom egész, nem tud feljebb menni. Ülve nagyon feszít, járás közben is érzem. Mi a probléma? Vagy mégiscsak rosszul teszem be?2020. máj. 23. 08:43
1/4 anonim válasza:
rosszul teszed be. a huvely elso par centije tartalmaz csak idegvegzodest, ezert ha rendesen van felhelyezve, nem szabadna erezned semmit. szerintem nem nyomtad fel elegge. ha tul szaraz a huvelyed az megnehezitheti a felhelyezest.
2/4 anonim válasza:
szerintem rosszul teszed be. Mondjuk alapból a kisebb tampont vedd, a nagy engem is tud zavarni.
És a lényeg hogy teljesen felcsusztasd csak a cérna lógjon ki, ne úgy hogy a tampon vége még a hüvelyed bejáratánál kilóg mert akkor nagyon kényelmetlen. Meg az is lehet túl száraz vagy és azért nem akar becsusszani.
3/4 anonim válasza:
Szerintem is rosszul helyezed fel. Enyhén hátrafelé told kb 45 fokos szögben, akkor nem szabadna hogy akadályba ütközzön. És nyugodtan told fel mélyre, ki fogod tudni szedni.
4/4 anonim válasza:
Milyen helyzetben vagy amikor felteszed? Melyik ujjaddal tolod fel? Milyen tampont hasznàltàl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!