Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Erdei kiránduláson - ahol...

Erdei kiránduláson - ahol nincs WC - hogyan oldjátok meg a pisilést vagy a mensi dolgokat? Hogyan tisztálkodtok lent?

Figyelt kérdés

2020. máj. 20. 20:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Általában bokorban megoldom csak pisit. Menszit én bírom csere nélkül. De tegyél be tampont és betétet is. Szerintem bokor mögött ha nagyon nagyon kell tudsz cserélni, betekered zsepibe utána zacsi ha lesz kuka kidobod. Én így csinálnám.
2020. máj. 20. 20:06
 2/4 anonim ***** válasza:
57%
Nem megyek olyankor kirándulni. Mármint menstruációkor, max egy naposra. A pisilessel meg mi a gond?
2020. máj. 20. 20:06
 3/4 anonim ***** válasza:
57%

Pisi: Papír pisitölcsér.

Kaki/havi: Gumikesztyű, és nedves kendő.

Itt Izraelben, a seregben megtanítják.

2020. máj. 20. 20:08
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy, csak guggolva. Én betétet használok mensihez, aminek az egyik nagy előnye, kb bárhol bármikor meg lehet oldani a cseréjét úgy, h a feletéhez hozzá sem kell érni, szóval a kézmosás sem feltétlen létszükséglet. Persze nyilván jobb előtte kezet mosni, viszont ha nincs rá lehetőség, úgy is megoldható. Tamponnal már nem. Szóval a mensi tök ugyanaz, mint akárhol máshol. A pisilés viszont nekem már macerásabb. Letolt bugyiban leguggolni úgy, h közben próbálod minél messzebb tartani magadtól a ruhákat. Nekem ebben a pózban sokkal nehezebben indul meg a pisilés, amikor meg elkezdődik, fröcsköl össze-vissza, és még csak igazítani sem lejet rajta, mert mindkét kéz foglalt. Mielőtt megtörölném, fel kell hozzá állnom, persze pár csepp még kipottya vagy a ruhára, vagy a combomra. Szóval ez nekem elég nagy macera, ha a szabadban kell pisilnem.
2020. júl. 3. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!