Ettől lehet valami problémája?
Van egy lányom. Észrevettem, hogy alig találom a bugyiját a szennyesebben. Volt, hogy kilógott a farmer nadrágjából és többször is ugyanaz a bugyi volt. Mellesleg rendszeresen érzek tájat állott nedv szagot. Ha beigazolódna a sejtésem mi szerint hetekig ugyanazt a bugyit hordja, akkor lehet belőle valamilyen problémája? Például fertőzés?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ha a lányod akkor miért nem veteted le minden este a bugyit róla, és adsz neki tisztát? Nem fürdik vagy mi?
Amúgy igen, lehet ebből gondja. Nemcsak az igénytelenség, hogy már messziről érezni fogják, hogy büdös, hanem baktérium fertőzés is fenn állhat. Ha a lányod ennyire igénytelen akkor anyaként nagyot buktál.( bár kétlem, hogy te az anyuka vagy)
Azért mert kamaszlányod van, nem kell odafigyelni a higiéniájára? Elég szégyen rád nézve, hogy hagytad idáig fajulni a dolgokat. Mindketten szégyellhetnétek magatokat.
Nekem is van 2 gyerekem, 16 éves lány, 18 éves fiú, de hamar észrevenném, ha nincs a szennyes tartóban bugyi, alsógatya, és már az elején szóltam volna ha valamelyikük büdös lenne. Nem a gyakorira írnám ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!