Lehet használni a betétet/tampont attól még, hogy lejárt a szavatossága?
Figyelt kérdés
2020. máj. 15. 18:26
1/4 anonim válasza:
Lehetni lehet, de nem ajánlom, mert kemikáliákkal van kezelve és bár nem tudom pontosan mi történik benne, de nem véletlen van az a dátum rajta.
Én intimkelyhezek, annak nincs szavideje, 1x kell megvenni és teljesen ártalmatlan! Ha jól van fehelyezve nem csöpög, nem mozdul el, nem is érzed egész nap... egy megváltás!
2/4 anonim válasza:
A betét igen, hacsak nem kb. 15 éve járt le :) A tampont én nem raknám magamba, max pár hónapig a szavatossági idő lejárta után.
3/4 anonim válasza:
Simán. Ugyan mi romlana meg bennük?
Mindenre kötelező szerintem valami szavatossági időt ráírni, azért van rajta.
4/4 anonim válasza:
Én még nem néztem rajtuk a dátumot, de nekem az is 2 külön dolog, ha ,,felhasználható,, vagy ha ,,minőségét megőrzi,,. Mert a 2.esetben egy ideig még nyugodt szívvel használnám, de ha az első verzió, akkor max pár nappal utána, de nem sokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!