Miért lesz büdös a betét?
Az utóbbi időben pár óra után mindig furcsa szaga van.
Miért? Korábban nem vettem észre? Más is tapasztalt hasonlót? Mi lehet az oka?
Mert minden szerves anyag bomlik, és ez már csak ezzel jár, hogy bűzt termel.
Különösen melegebb időben, ez a bomlási folyamat felgyorsul.
A meleg miatt van. Hamarabb elkezd benne a cucc bomlani, és ez elég kellemetlen szaggal jár. Sose várd meg, h szaga legyen. Ami akkor van, ha már viszonylag régen ment bele vér. Ha érzed, h folyik ki egy komolyabb mennyiség, akkor rövid időn belül ajánlatos kicserélni, függetlenül attol, h férne e még bele, vagy nem.
Ilyen melegben sokkal gyakrabban kell cserélni a betétet, mert piszkosul bele lehet izzadni. Én sosem az alapján cserélem a betétemet, h mennyire véres, hanem érzés alapján. Ha elkezd kellemetlenné válni a bugyimban a szitu,nem érzem magam kellőképp tisztának lecserélem a betétet. Ha kell, akkor óránként, csak h jó legyen a közérzetem. Ebből a szempontból egy tiszta betét csodákra képes.. :) És ez az amin egy nőnek sem kéne spórolnia. Szerintem mindenképp próbáld ki, h így cserélsz, ne várd meg, h büdi legyen, se azt h több legyen benne, és akkor majd érezni fogod a különbséget a két módszer közt és, h teljesen más így betétbe mensizni, mint ahogy azt sokan csinálják: 4-5 óráig bent van, vagy azt várják, h minél több legyen benne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!