Csak a mensi vérzés/folyás miatt használtok betétet/tampont vagy szokott kelleni más esetben is?
Én csak mensinél használok. De van egy ismerősöm, aki szokott vékony tisztaságit is betenni, mert zavarja a folyása.
Egyébként ha neked netán intenzívebb a folyásod tehetsz be - bár persze nem árt tudni, hogy betegség lapul-e a háttérben. Viszont tampont nem ajánlom. Ha olyan intenzív, hogy tampon kell, akkor irány a nőgyógyász. Ha pedig annyira nem, akkor a tampon nem jó, mert kiszárít teljesen.
Előfordul, h mensin kívül is teszek be eü betétet, én erősebb folyásra is inkább azt, hüvelyi fertőzésekre, alkalmi vizeletcseppenésre, (nem otthoni) szex után a belőlem kifolyó testnedvek felfogatására, illetve egyszer az egyik bugyim durván kidörzsölte a puncim környékét amit bekentem valami krémmel, és h ne kenjen össze semmit, betettem egy betétet. Ilyen extra puha felületűt. Ahogy került rá a krémből olyan jó érzés volt a kidörzsölt nunimnak ahogy az a puha betét hozzásímult miközben a krém hűsítette, h olyat azelőtt, és azóta sem éreztem még
Illetve még télen, ha nagyon hideg van, és a szoknya alá bemegy a hideg, a harisnya meg nem elég meleg, akkor is volt,h tisztasági helyett mensizós betétet raktam, ami tök jó meleg lett egy idő után.
Hát, hirtelen ennyi jutott eszembe, ikor nem vérzésre használtam betétet.
Tampont meg még vérzésre sem használok, másra meg pláne nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!