Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csajok! Nektek melyik az a...

Csajok! Nektek melyik az a betét amit használtok?

Figyelt kérdés
Aki csak teheti küldjön arról e betétről képet amelyikről beszél!

2014. aug. 7. 14:36
 1/5 A kérdező kommentje:
Lehet tisztaságisat is küldeni!
2014. aug. 7. 14:40
 2/5 anonim ***** válasza:

én többfélét is szoktam venni, legalább 3-4 típus van, amit rendszeresen veszek :D

[link] Ezt szoktam általában, amikor megvan. Bár elég jó a nedvszívóképessége, én azért szoktam venni éjszakait is, de csak a mensi 2-3. napján vagyis éjszakáján szoktam használni, mert nekem ilyenkor van a legtöbb, és még régebben volt rá példa, hogy átáztam éjszaka sima betéttel, de éjszakaival ilyen még nem történt, úgyhogy ez a biztos.

[link]

Ezt írják normálnak, ez is elég lenne általában, de én amit legelsőként linkeltem, én azt érzem 100%-ig biztosnak. De már a 4-5. nap inkább ezt a normált használom.

[link]

Mindig olyat veszek, ami dupla, mert az gazdaságosabb.

Utóbbi években én teljesen Always párti lettem valamiért, pedig régebben meg Libresst használtam folyton, azok is jók szerintem teljesen.

Tisztasági betétből viszont Carefree-t veszek általában. Ezt szeretem, mert ezt tangához is lehet hordani. [link]

Mindenkinek más jön be, és nyilván nem is olcsó dolgok sajnos ezek, hiszen minden hónapban kell venni. Szóval próbálgass szerintem te is, hogy neked mik válnak be. :)

20/lány

2014. aug. 7. 15:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja meg nyilván azt kell elsősorban figyelembe venned, hogy mennyire erős a vérzésed. Van egy ismerősöm, aki az első 2 napot leszámítva már csak tisztasági betétezik, mert neki olyan kevés van. szóval ezt ki kell tapasztalnod :)
2014. aug. 7. 15:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Legtöbbször ezt használom: [link]

Próbáltam többfélét,de ez vált be leginkább

18L

2014. aug. 7. 22:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Én álltalában ezeket használom:

[link]

[link]

Tisztaságiból álltalában: [link]

Vagy egyszer ezeket is próbáltam : [link]

[link]

[link]

De az utcsó előttit nem ajánlom mert nekem nem vált be!! ;)

2014. aug. 8. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!