Lányok! Milyen betétet/tampont használtok? 13L
Ma szeretnék venni ilyen dolgokat(még nem jött meg)
Csak jó lenne ha mindig lenne itthon...
Always Ultra Sensitive Normal - Jó a nedvszívóképessége és puha a felülete, nem műanyagos.
A nagyon erős napokon Always Ultra Sensitive Super-t használok.
Tampont egy ideje már nem használok, de amikor használtam, akkor O.B.-t használtam. Normált. Minivel kezdtem, azzal próbáltam ki először.
A betét mindenkinek más. Úgy értem, mindenki mást szeret. Nekem egyetlen feltételem van: ha kinyitom, ne műanyag legyen a nedvszívó felülete, mert attól egész nap teljesen rosszul érzem magam, nem enged szellőzni, mintha pelenkában ülnék. Nekem a természetes felületűek válnak be, és csakis azok, amiken nincs parfüm. Ebbe a csoportba tartoznak a Naturellák, meg az Always Sensitive, de a betét ügyében nem szabad márkahűnek lenni, hanem mindig próbálkozni kell, mert van, hogy az ember talál egy-egy baromi jót, amit addig még nem próbált :)
Tampont én nem használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!