Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőknél szőrösödés?

Nőknél szőrösödés?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,hogy másnak igy szőrös a hasa? Nem durván de látszik és engem zavar? Szerintetek gyanta megoldás lehet?illetve ez hormonproblémára utal vagy normális?
2020. máj. 22. 12:50
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
Én nem gyantáztatnám le. Sokat napoztatnám a helyedben. De én se tudom mit lehet vele kezdeni szóval kiváncsi leszek a többi válaszolóra
2020. máj. 22. 12:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan kis pihék vannak rajta csak, mint az arcodon, akkor rendben.
2020. máj. 22. 12:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
en gyantazni szoktam
2020. máj. 22. 13:01
 4/7 anonim ***** válasza:
11%

hormonális

ha zavar gyantáztasd le de attól még csak erősebben fog nőni utána

2020. máj. 22. 13:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is eléggé látható, de nem csinálok vele semmit, úgyis csak én látom. Azt nem tudom, hogy mitől lehet, szóval én is kíváncsi leszek a válaszokra.
2020. máj. 22. 13:10
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem gondoltál PCOS-re? Annak a jellegzetes tünete. Egyébként a gyantától nem erősödik, idővel kikopik.
2020. máj. 22. 13:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is van, szerintem normális. Szépségszalonban is el lehet távolíttatni, ha zavar téged :)
2020. jún. 19. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!