Ha szőrösebbek lennétek az átlagos nőknél (hormonprobléma miatt), szednétek fogamzásgátlót vagy maradnátok az örökös gyantázásnál/epilálásnál?
A hormonproblémát lehet rendezni WILD YAM kapszulával!
(Vigyázat : nem jó erre a fogamzásgátló tabletta és a nőgyógyász által felírt különböző hormon-tabletták is csak még több bajt fognak okozni!)
Olvass utána a WIKD YAM kapszulának, kb. 6-8 hónapos kúra után megszűnnek a hormonproblémáid.
én ugyanolyan szőrmók maradtam fogamzásgátló mellett is.
annyi, hogy a fog. g. kiiktatja a peteérést vagy nem engedi a beágyazódást, attól függ milyet szedsz.
nekem annyival jobb hogy nem 3 hétig tart a vérzés hanem 3 napig és nem egy kannányi vért veszítek hanem pár kávéskanálnyit.
amúgy, segít a szőrproblémán ha egy egész nyáron át mindennap pörkölteted magad a napon (bár a bőrrák kockázata nő). nekem azóta minden szőröm szőke, a bőröm ugyan visszafehéredett de már közel sem olyan undorítóan kirívó fekete szőreim vannak hanem szinte fel se tűnnek.
remélem ez így is marad.
Köszönöm mindenkinek!
Én is inkább orvos által javasolt gyógyszert szednék, de még ebben sem vagyok biztos. A menstruációmmal nincs gond, nem szokott fájni a hasam és mennyiségileg is normális.
Utolsó: a napozás nálam leégéssel jár mindig, úgyhogy ez kizárva, de azért köszönöm a tanácsot.
Első: állítsd le magad.
Kérdező: el kell menni alapos nőgyógyászati-endokrinológiai vizsgálatra először is. Aztán lesz laborvizsgálat..stb. Nagyon sokféle hormonzavar lehetséges valóban. A vizsgálatok alapján dönti el az orvos majd, milyen kezelést ad. Van egy bizonyos fajta gyógyszer (Cypromix talán a neve) ami kimondottan hormonzavarral összefüggőő szőrösödésre való. Lehet, hogy pont ezt írják fel neked is.
Én ezzel a problémával küzdök (PCOS miatt), addig biztosan nem fogok tablettát szedni, amíg nem muszáj.
Ha mg a ciklusom rendben lenne mint neked, akkor a jóisten se tudna rábeszélni, hogy beszedjem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!