Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha szőrösebbek lennétek az...

Ha szőrösebbek lennétek az átlagos nőknél (hormonprobléma miatt), szednétek fogamzásgátlót vagy maradnátok az örökös gyantázásnál/epilálásnál?

Figyelt kérdés

2012. nov. 11. 00:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm Nektek is!

Én is ettől félek, hogy nem segítene. Járok endokrinológushoz és nőgyógyászhoz is, tudom azt is, hogy milyen hormonproblémáim vannak pontosan, csak eddig nem gondoltam arra, hogy fogamzásgátlót szednék. Csak annyira elkeserít a szőr, hogy már bármit megtennék.

2012. nov. 11. 19:48
 12/15 anonim ***** válasza:

Most találtam a kérdésedre...

Az orvosok nem tudtak semmit adni a szőrösödésre? Biztos, hogy nem a fogamzásgátló a megoldás.

Engem is érdekel, mert az utóbbi időben nálam is gond lehet..

2013. jan. 11. 19:22
 13/15 A kérdező kommentje:

Úgy néz ki, hogy antiandrogén fogamzásgátlót fogok kapni hamarosan. Remélem ez kicsit segít, ha meg abbahagyom majd, nem jönnek vissza a szőrök.

Neked mi a problémád?

2013. jan. 12. 05:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem kicsit összetettebb, de ez is az egyik tünete. A napokban beszéltem valakivel, aki azt mondta, hogy ő 13 éves kora óta gyógyszert szed és így rendben is van, de amint leteszi a gyógyszert előjönnek ugyanazok a tünetek, mint nekem.. Szóval most találnom kell egy orvost, aki ért hozzá és foglalkozik vele, mert a legtöbb dokit nem az foglalkoztatja, h. rendbe hozzon, hanem az, h visszajáró vendég legyél... Legalábbis az én tapasztalatom ezt támasztja alá, én pedig a kivételt keresem.
2013. jan. 12. 06:43
 15/15 A kérdező kommentje:
Megértelek és kívánom, hogy megtaláld a megfelelő dokit. :) Ha gondolod, megírhatnád, hogy jutottál-e előre. Érdekelne minden tapasztalat.
2013. jan. 12. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!