Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Érdemes szünetet tartani a...

Érdemes szünetet tartani a fogamzásgátlóval?

Figyelt kérdés

a Lyndinette 20-at szedem már kb 3-4 éve. gondoltam abbahagyom, hogy kicsit kitisztuljon a szervezetem, babát nem tervezünk a párommal -egyenlőre-, bár elég rémisztő híreket olvastam : hónapokig kimarad, pattanások, orvoshoz rohangálás ...

érdemes egy kis időt (fél évet-1 évet) kihagynom?

2010. júl. 29. 16:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is Lindynettet szedek :S, én már most abbahagynám a szedését, de sajnos nekünk a gumi nemjött be (többször is kilyukadt, pedig jó minőségűt vettünk, jó méretben :S)
2010. júl. 29. 18:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Érte? Rólam van szó... Nem tudom, hogy lehet-e babám, nem próbálkoztunk még, elm. (orvosilag) lehet... Jelenleg a le nem adható súlyommal van a gond, szedek néhány gyógyszert... Nem jött be az óvszer?? Na, de lányok! Ne csináljátok ezt! Lehet az kombinálni spermicides cuccal is, és pl.: létezik oltás is... stb., stb...
2010. júl. 29. 19:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Vagy óvszer kombinálva, Billings módzserrel, iszonyat egyszerű... Vagy oliganussal...
2010. júl. 29. 19:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Az "oltás" hormonos, ráadásul az orvosok sem javasolják. Nem lehet szabályozni. Beadják, és ha nem jó, akkor szopás. A tabit legalább abba lehet hagyni, ha van vmi baj. De amit egyszer injekcióval beléd nyomtak, azt nem szedi ki onnan senki....
2010. júl. 29. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!