Érdemes szünetet tartani a fogamzásgátlóval?
a Lyndinette 20-at szedem már kb 3-4 éve. gondoltam abbahagyom, hogy kicsit kitisztuljon a szervezetem, babát nem tervezünk a párommal -egyenlőre-, bár elég rémisztő híreket olvastam : hónapokig kimarad, pattanások, orvoshoz rohangálás ...
érdemes egy kis időt (fél évet-1 évet) kihagynom?
nem, a modern kishormontartalmu bogyokkal szükségtelen
majd ha babáztok, akkor elötte egy fél évvel érdemes abbahagyni
Én hiszek neked, 78%.
Engem is mindig lehurrognak, hogy "ezekkishormontartalmúgyógyszerek". Aha, csak közben megváltoztatják a hormonháztartást, minimális vékonyságúra nyomorítják a méhnyálkahártyát, befolyásolják az anyagcserét...
Engem nem érdekelt, én 3-4 év után abbahagytam. Ezt már le se merem én se írni, mert "ezekmárcsodabogyók"...
Szóval szívem szerint én max. 3-4 évig javasolnám a szedésüket, utána meg vagy 1 év szünet.
17:47-es:
érte valami nagyobb baj a fogamzásgátló miatt? úgy értem, hogy nem lehetett babája vagy valami maradandó károsodást okozott, gyógyszeres kezelésre szorult? mennyi ideig szedte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!