Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nincs semmi mellem?

Miért nincs semmi mellem?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 23 éves lány vagyok és nincs mellem. Nem, hogy kicsi, hanem nincs. Teljesen lapos vagyok és ez nagyon zavar,emellett pedig a mellbimbóim úgymond szétállnak. Egyáltalán nem érzem magam nőnek. Nem merek fiúkkal ismerkedni, strandra is szégyenlek kimenni. Mit tehetek, hogy megnőjön legalább egy picit. Szilikont semmiképp nem szeretnék.

2020. ápr. 25. 14:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Arra is kíváncsi lennék, 10-11-12 éves korod körül mennyire voltál sovány? Lehet, hogy akkor kellett volna több zsírszövet. Én most legalábbis ezzel álltatom magam, mert én akkoriban olyan 160-165 cm-hez szerintem alig voltam 40 kg. Pedig elkezdett nőni a mellem 10 évesen, elkezdett fájni és elrohantak velem a gyerekorvoshoz, aki megnyugtatta őket, hogy csak nő a kislány melle. Emlékszem sokáig erre a fájdalomra, ennek ellenére a szülésemig is csak két pattanás volt a mellem. Nem kicsi volt a mellem, hanem egyszerűen csak mellbimbóm volt, semmi más. A menzeszem is 14 éves koromban jött meg és lehetségesnek tartom, hogy ha lett volna rajtam egy kis zsírszövet, akkor hormonális hatásra megnőttek volna a melleim és a menzeszem is előbb jön meg. A terhesség tett engem nővé, feljött rám 18 kg, amiből szülés után lement annyi, hogy kb. 55 kg lettem 168 cm-hez és a szoptatás miatt nagyon szép melleim lettek, ráadásul remekül ment a szoptatás. És szoptatás után is maradt mellem, már nem vagyok fiúsan lapos. Ez nagy elégtétel, de akkor is borzalmas volt 11 éves koromtól fogva 35 éves koromig, az majdnem 20 év. Nem beszélve róla, hogy emiatt én se mertem fiúzni, nem jártam strandra, elmenekültem,ha közeledett valaki, aki tetszett, mert nem hittem el, hogy tetszhetek neki. Nem volt túl sok sikerem a fiúknál, a többségnek tényleg nem is tetszettem. Ez amúgy megváltozott mostanra, de nem tudom, téged vígasztalna, ha azt mondanám, hogy 40 éves korodra kifejezetten jó nő leszel? Mert kb. semmit se ér ez ilyenkor már.

Szülj minél előbb, de ehhez találnod kell valakit, aki elfogad semmi mellekkel is. És persze ne csak emiatt szülj. Én csak azóta érzem magam nőnek, amióta van valamekkora mellem. Kivágott ruhát így se tudok felvenni, mert belátnának a köldökömig. Megbarátkoztam már a melleimmel, de attól borzasztóan félek, hogy a kislányom az én alkatomat örökölte. Viszont abban reménykedek, hogy ha fel tudom hizlalni 10-11 éves korára, akkor a melle is kifejlődik.

Ezért szeretném tudni nagyon, mennyire voltál sovány 11 éves korod körül.

Az 57 kg a 167 cm-hez tökéletes. Én most is csak 52 kg vagyok 168 cm-hez és akkor néztem ki igazán emberien, amikor 56 kg voltam szülés után.

2020. ápr. 25. 19:51
 12/15 anonim ***** válasza:
ööö---a majdnem 20 év az pontosan 24 év:(
2020. ápr. 25. 19:53
 13/15 anonim ***** válasza:
70%
Ha nem akarod megcsináltatni, akkor 1 dolgot tehetsz csak: elfogadod olyannak amilyen.
2020. ápr. 25. 19:56
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Nagyon sovány voltam úgy kb 17 éves koromig. 17 évesen a 160 cm magasságomra 46 kg voltam kb. És csak 18 éves koromtól kezdtem hízni. A menzeszem is 15 éves koromba jött meg.

Kicsit vígasztal az, hogy talán akkor szülés után menő egy kicsit. De persze nsm fogok minden áron szülni csak azért, hogy legyen mellem.

2020. ápr. 25. 20:44
 15/15 anonim ***** válasza:

Akkor nagy valószínűséggel túl kevés volt a zsírszöveted és emiatt nem termelődött elég ösztrogén, amikor szükség lett volna rá, hogy kifejlődjön a melled. Olyannak tűnik nekem, mintha lenne erre egy meghatározott hormonális időszak és ha akkor nincs elég zsír és ösztrogén, akkor az ember úgy marad a következő hormonlöketig. A terhesség alatt sem volt mellem, csakis a szoptatás hatására nőtt meg, de úgy képzeld el, hogy egyetlen éjszaka alatt Pamela Anderson lettem, mert a baba egész éjjel szopizott és tépte a mellem, hogy beinduljon végre a tej. Aztán szép lassan hagytam el a szoptatást és olyan 3. hónap után lettek kisebbek a melleim, de azóta vannak.

Csak hát odáig el kell jutni, hogy az ember így is kelljen valakinek. De ha amúgy nem vagy egy bányarém, akkor lehetsz akár viszonzottan szerelmes is.

2020. ápr. 25. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!