Miért nincs semmi mellem?
Szerintem nyugodtan ismerkedj...
Nem minden férfi a külsőségekre megy.
F
Majd lesznek itt, akik kézràtétet, f@#szbetétet, meg tàtrateàt ajànlanak...
Hormonproblémàd nincs véletlen?
Ennek mi köze a felnőtt párkapcsolatokhoz?
Volt olyan párom, akinek 0 melle volt (még nekem is nagyobb van), de bőven fel tudta hívni magára a figyelmet egy sportos testtel, az intelligenciájával, a humorával. Soha nem zavart, hogy a mellei picik.
Ilyen típus vagy, de ez sok fiút nem zavar!
2 dologtól nőhet, hízás és terhesség.
Pedig a muteten kivul az egyetlen halovany remenyed az lehetne, hogy nem alkati adottsag, hanem nincsenek rendben a noi hormonjaid. Akkor a nogyogyasz biztos irna hormont ra, de ha rendben van, csak ugy nem.
Sajnalom, persze, de vannak ferfiak, akiknek van egy tipusuk, es utana megtetszik nekik egy no, aki pont nem olyan, vagy nagyon tetszel, es nem szamit, hogy a melled nem izgatna kulon.
Ha nem tudnal sehogy sem megbaratkozni vele, akkor egy picike csepp alaku implantatum adna vissza a lelki beked.
Köszönöm a válaszokat.
A harmadik válaszolónak: Ahogy tudom, nincs hormonális peoblémám.
A nyolcadiknak: Elég sovány vagyok, felszedhetnék pár kilót. 162 magas és 51 kg. Viszont, másfél éve 57 kilós voltam és a mellem semmivel se volt nagyobb :(
Alkati sajátosság.
Ne ezen pörögj, és ne a műtéten. Szedd össze az önbizalmad, és olyan férfivel ismerkedj, akinek ez a típs bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!