Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS. Megjött aztán el is múlt rögtön (csak egy kis halvány v volt)! Ez már több mint 1 hete volt, azóta semmi. A Mellem eléggé feszít ezen kívül más terhességre utaló jel egyenlőrre nincs! Szerintetek mi volt ez?
a melled azért is lehet feszes, mert éppen megjön - legalább is emlékeimben kutatva. mi is voltunk egy-két ilyen "parán" anno..
viszont semmi más nem fogja megmutatni, mint a teszt, illetve a vizsgálat. Nyilván a teszt a kényelmesebb, gyorsabban elvégezhető.
Addig meg szerintem kár parázni rajta. Végül is 1 hete volt, tehát az ilyen gyorssegély gyógyszerek már elvileg kilőve. (vagy lemaradtam a gyógyszer fejlődés követésében, és mégis van...)
Nincs olyan, hogy időben kivette. Még, mielőtt elment volna, a hímvesszőjén lévő váladéktól is teherbe eshettél. Ezt még az iskolai felvilágosítóórákon is elmondják. Mellesleg az óvesz sem 100%-os.
Ez nem észosztás akar lenni, pusztán tények, amikkel neked is tisztában kéne lenned. És igen, valószínűleg terhes vagy.
nekem is ugyanez volt most, pár napja.
szerintem ez a nagy meleg, stressz is befolyásolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!