Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rendszertelen ciklus, mitől...

Rendszertelen ciklus, mitől lehet?

Figyelt kérdés

Február 20-23 között volt a legutóbbi "normálisának" mondható menstruációm, majd hirtelen, rá másfél hétre, március 5.-én egy ilyen pecsételő vérzésem lett, ami a 4. Nap után intenzívebb lett és 10 napig, azaz 14.-ig tartott. Megfordult a fejemben, hogy esetlek terhes vagyok, hétfőn el tudok jutni a gyógyszertárig tesztet venni. Azóta pedig nem jött meg és sajnos emiatt az egész helyzet miatt egy orvos sem rendel és márciusban nem jutottam el nőgyógyászhoz, szerintem egy ideig nem is fogok. Tudom, hogy nem pont itt kéne ilyen kérdéseket feltennem, de nem tudok kihez fordulni.

Köszönöm a segítséget, ha valakinek van valami tippje mi lehet ez az egész

2020. ápr. 4. 18:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha azon parázik hogy terhes e szerinted használ??
2020. ápr. 4. 20:46
 12/14 A kérdező kommentje:
Használok
2020. ápr. 4. 21:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Nőgyógyász tudná megmondani, hogy mitől lehet, de ami megoldhatja a problémát az ez a gyógytea: Lady Ciklus tea [link]
2020. ápr. 7. 11:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Fogamzásgátló tabblettát szedsz?

Mert akkor nem is mensid hanem megvonásos vérzésed van és ha rendesen szedted és nem hánytál nem volt hasmanésed akkor majdhogy nem teljesen biztos hogy nem terhesség

2020. ápr. 7. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!