PCOSem van, rendszertelen a ciklusom és az AVIVA tornára gondoltam, hogy ezt orvosoljam. Letudnátok írni pár gyakorlatot ami ezen segítene?
Az idèn júniusba vettünk tudomást a cisztáimról. 27 és 31 nap között váltakozik a ciklusom. 18 èves vagyok, már 6 éve menstruàlok, úgy véle mostanra illett volna beálnia. Segítsetek kérlek szépen, írjatok le néhány gyakorlatot, hogyan tudnèk a helyzeten javítani.
U.i. Előre köszönöm a válaszokat!
A PCOS esetén bármilyen rendszeres torna jó.
Nem tudom, csak nőgyógyász foglalkozott-e veled, ők annyira nem szokták túlzásba vinni a dolgokat.. Mert ebben az esetben keress fel egy endokrinológust is. Diétát is kell tartani PCOS mellett, ő erről is tud felvilágosítást adni, illetve pár laborvizsgálat sem árt.
Ha pedig voltál már endokrinológusnál, akkor tekintsd ezt tárgytalannak, csak az a tapasztalatom, hogy a nőgyógyászok nagy része nem igazán törődik a PCOS-el, és endokrinológushoz sem irányítják tovább a betegeket.
Ajánlom neked őt: [link]
Írj neki vagy menj el egy 4 órás AVIVA tanfolyamra. A gyakorlatokat ott lehet megtanulni jól. Én jártam, tudom miről beszélek. Hidd el, megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!