Rendszertelen menstruáció, hangulatingadozás, pattanások? Milyen betegségre utalhat ez? 16/L
Figyelt kérdés
2 hónapon keresztül 1 napig tartott a menstruációm, aztán utána 3 hétig. Voltam nőgyógyásznál de azt mondta nem lát semmi különöset.
Igazából én valamilyen hormonális betegségre gondoltam. Lehet hogy az?
Ha és terhesség nem áll fent!!
2019. nov. 25. 17:09
1/9 anonim válasza:
Menj el egy normális nőgyógyászhoz!
2/9 anonim válasza:
16 éves vagy, még nagyon fiatal, nem állt még be ezért lehet.
Ha az orvos megvizsgált és nem lát semmit akkor nincs is.
3/9 anonim válasza:
Ja, amúgy a hangulatingadozás és a pattanások valószínűleg a kamaszkor miatt vannak...
4/9 anonim válasza:
Teljesen egészséges vagy, csak kamasz.
5/9 anonim válasza:
16 évesen ez teljesen normális, a hormon háztartásod még nem került egyensúlyba.
6/9 anonim válasza:
Nem, nem normális 16 évesen sem.
Kérdező, mióta menstruálsz, mióta állnak fent a tüneteid?
7/9 anonim válasza:
6. De, teljesen normális!
A kamaszodás ilyen, tombolnak a hormonok...
8/9 A kérdező kommentje:
12 éves korom óta menstruálok, eddig be volt állva már kb 1-1,5 éve rendesen és azért volt nekem ez most nagyon fura hogy hirtelen ennyire felborult minden.
A hangulatingadozást úgy értettem hogy sokkal feszültebb vagyok mint úgy általában
2019. nov. 26. 16:05
9/9 anonim válasza:
Voltál nőgyógyásznál, megnyugodhatsz. Semmi bajod, csak kamasz vagy. Ez mind teljesen normális ebben a korban. Majd ha 18 éves korodra nem rendeződik, akkor már lehetne vele kezdeni valamit, addig teljesen felesleges belenyúlni a hormonháztartásodba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!