PCO-s vagyok és nagyon rendszertelen a menstruációm. A palástfű teát hogyan használjam?
Figyelt kérdés
Egyenlőre nincs baba a tervben csak a ciklusomat szeretném helyre állítani. Hallottam hogy a palástfű tea jó erre. De nem tudom hogyan kell inni? A ciklus minden napján ugyam vagy ne? És mindegy hogy mikor kezdem el inni? Meg mennyit naponta?2020. ápr. 2. 15:57
1/5 anonim válasza:
Orvos mit javasol? Gondolom voltál nála.. (?)
2/5 A kérdező kommentje:
Antibébi tablettát javasolt. De nem szeretnék ilyesmit szedni újra. Mikor abba hagytam egy évig nagyon rosszul voltam, a hajam hullott, csupa pattanás voltam, hangulat ingadozások, hideg és meleg hullámok stb. Köszönöm de nem kérem többet
2020. ápr. 2. 16:10
3/5 anonim válasza:
Valószínűleg rossz, nem neked való tabit adott.
Esetleg egy endokrinologushoz érdemes elmenni, a fog.gatlo csak felületes kezelés amúgy is. Keress egy jó orvost, a legjobb ha nőgyógyász - endokrinologus, engem is egy ilyen doki rakott rendbe.
A palastfu teát életembe nem hallottam kezelés gyanánt, pedig jó ideje pcos voltam/vagyok. Mondjuk nem is olvasgattam a témában, csináltam amit az orvos mondott és lett is baba szerencsére :)
Egyébként mit írnak erről a tearol mit tud?
4/5 A kérdező kommentje:
2020. ápr. 2. 16:25
5/5 anonim válasza:
Érthető én is utaltam hogy össze vissza jött meg
Próbáld ki, de továbbra is javaslom a nőgyógyász - endokrinologus szakembert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!