Rendszertelen ciklus, mitől lehet?
Február 20-23 között volt a legutóbbi "normálisának" mondható menstruációm, majd hirtelen, rá másfél hétre, március 5.-én egy ilyen pecsételő vérzésem lett, ami a 4. Nap után intenzívebb lett és 10 napig, azaz 14.-ig tartott. Megfordult a fejemben, hogy esetlek terhes vagyok, hétfőn el tudok jutni a gyógyszertárig tesztet venni. Azóta pedig nem jött meg és sajnos emiatt az egész helyzet miatt egy orvos sem rendel és márciusban nem jutottam el nőgyógyászhoz, szerintem egy ideig nem is fogok. Tudom, hogy nem pont itt kéne ilyen kérdéseket feltennem, de nem tudok kihez fordulni.
Köszönöm a segítséget, ha valakinek van valami tippje mi lehet ez az egész
#1 azért feltételezem, mert azért 14.-e óta meg kellett volna jönnie megint, április elején
#2 19 éves vagyok
19 évesen még ne akarj hozzá órát állítani.
Lesz még pontatlanság, nem kell aggódnod.
Már elnézést de április 4.ke van, ez már nem számít az elejének?
Ezek szerint nem késik sokat, várj még egy hetet, ha nem jön meg tesztelj, egyébkénr a nőgyógyászatot is fellehet hivni ha problémád van
Lehet túlparázom, igaz. Csak mostanság egyáltalán nem vagyok jól, semmi nem olyan a szervezetemmel és a testemmel mint eddig
Sajnos egyetlen nőgyógyászatot sem lehet elérni. Nem dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!