Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egy fiú megérzi egy lányon...

Egy fiú megérzi egy lányon hogy megvan neki?

Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 13:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
szagot fog :DDD
2010. júl. 23. 14:17
 12/18 anonim ***** válasza:
Az én párom észre se veszi. :) Mondjuk előtte nagyon hisztis vagyok, azt észre szokta. :D
2010. júl. 23. 14:24
 13/18 anonim ***** válasza:
Rajtam észre lehet. :D A barátom nem mondta, de szerintem vágja, hogy olyankor hiszérika vagyok :D
2010. júl. 23. 16:30
 14/18 anonim ***** válasza:
...hát ha nem fürdesz, gondolom xD
2010. júl. 23. 17:05
 15/18 anonim ***** válasza:
Triatlonos ismerősöm mesélte, hogy az uszodában mindig észreveszi az edzőtársán, mert előtte vizesedik a lába.
2010. júl. 24. 12:39
 16/18 anonim ***** válasza:
ha van egy jó fiő barátod akkor igen.. :)
2010. júl. 24. 22:50
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem nincs barátom, de én általában csak a fiúkkal lógok mert nem birom a lányok nyálas témáit, meg a nyafogásukat. De az a 2 fiú akivel megyek mindenhovva azok mindig mondják hogy miért vagyok lelombozott, miért karikás a szemem, miért beszélek kevesebbet stb. Szóval ők valamit látnak hogy nem vagyok az igazi d a többiek azok sose semmit se veszneek észre. Viszont ha a lányokkal vagyok mindig arról faggatnak hogy nekem most nincs e meg?mikor lesz? meg ijesmik, és én nem birom az ijesféléket. Nekem csak fiú "barátnőim" vannak. Jobbak mint a lányok, de az a 2 az mindent észrevesz rajtam, a lányok közül van egy aki mindig mondja az egyiknek hogy mijen cicifixe van, mikor jött meg neki... Teljes hülye csaj.

A lényeg rajta csak 2 bizonyos fiú vesz rajtam mindent észre.

12 lány

2010. júl. 24. 23:43
 18/18 anonim ***** válasza:

23:43

Szegény, megértelek h fiúkkal lógsz... ezt én se bírnám elviselni.

2010. júl. 24. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!