Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egy fiú megérzi egy lányon...

Egy fiú megérzi egy lányon hogy megvan neki?

Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 13:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
52%
Mije van meg?
2010. júl. 23. 14:00
 2/18 A kérdező kommentje:
menszsesz
2010. júl. 23. 14:02
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
dehogy. csak ha nagyon hisztis.
2010. júl. 23. 14:03
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Általában a lányok ilyenkor kissé ingerlékenyebbek, esetleg has-vagy fejfájásra panaszkodnak, kedvetlenebbek. Vagy veszi ezeket a jeleket, vagy nem. Ez tőled is függ.
2010. júl. 23. 14:04
 5/18 anonim ***** válasza:
76%
Egy olyan párkapcsolatban ahol már évek óta együtt vannak az észreveszi, de ismeretlenen nem hinném.
2010. júl. 23. 14:04
 6/18 anonim válasza:
76%
Szerintem sem
2010. júl. 23. 14:10
 7/18 anonim ***** válasza:
Úgy tudom a lányok a menstruációjuk elött héten a legvonzóbbak a másik nem számára.Természetesen ez egy tudatalatti dolog,gondolom a hormonok a felelősek.A menstruációt szerintem nem veszik észre a fiúk,csak tényleg akkor,ha a nő ingerlékenyebb vagy fájdalomra panaszkodik.
2010. júl. 23. 14:11
 8/18 anonim ***** válasza:
60%

ismeretlen talán nem.

de pl. a barátom nemrég mondta, hogy teljesen más vagyok amikor megvan, jobban bújok, nyafisabb vagyok, érzékenyebb, jobban igénylem a törődését.

Mondta is hogy már az első hónapban feltünt neki amikor elkezdtünk járni...azthittem leesik az állam. de cssak mosolygott:) ma már ha ilyen van akkor egyől kérdezi: "MIvan kincsen megjött a munkamániás mikulás?:D"

Azt is egyből levágta, hogy még szűz vagyok:)

2010. júl. 23. 14:12
 9/18 anonim ***** válasza:

Én meg szoktam érezni egy lányon hogy megjött neki, és ezáltal kicsit türelmesebben bánok a csajjal..:):D

16/F

2010. júl. 23. 14:16
 10/18 anonim ***** válasza:
Hát biza' van akin nagyon meglátszik. Mármint a viselkedésén, de a kutyád szagról is megmondja. Ismerek valakit akihez szólni se lehet olyankor mert mindent félreért, meg magára vesz. Igazi kis hisztis ribivé válik, de szerencsére rövid ideig tart.
2010. júl. 23. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!