Sziasztok. Érdeklődnék, hogy nektek milyen termékeitek vannak az intim terület ápolására, tisztán tartására. Természetesen nők válaszai érdekelne. :) 22l.
Gondolok ilyenre, hogy pl.: intim nedves törlőkendő, intim dezodor vagy hasonlók, ami talán kicsit extra is.
Márkákat is szívesen várok, ami nektek bejött. :D .
Bocsi,szóval csak simán felborult a ph-m. Már félig alszok. :D
2020. jan. 18. 23:56
12/21 A kérdező kommentje:
elmennék én csak kicsit félek tőle :D. viszont tényleg megkéne nézetnem már, hogy tényleg minden oké vele. Ha elmegyek akkor, hogy zajlik ez? lehet választani, hogy kizárólag női orvosom legyen, több ok miatt és főleg, hogy szűz vagyok? Eléggé kellemetlennek tartom, tudom fontos az egészség, meg orvos csomót látott már, de akkor is van bennem félelem..
2020. jan. 19. 00:00
13/21 anonim válasza:
Eh..lehet választani,de nekem női dokikkal rossz tapasztalatom van..ha szűz vagy szólj róla,max vesz le kenetet tenyésztésre. Betöröl kis pálcikával,kellemetlen de nem fáj. Kérdezz körbe az ismerőseidet kit ajánlanak.
2020. jan. 19. 00:04
14/21 A kérdező kommentje:
rendben :) tenyésztés alatt mit értesz pontosan? O_o bocsi de új vagyok ebben a témában :D.
2020. jan. 19. 00:16
15/21 anonim válasza:
Jessa illatmentes intimlemosó. A dmben lehet venni.
2020. jan. 19. 08:12
16/21 anonim válasza:
Lactacyd sensitiv intim lemosó, tisztasági betét.
Nekem is mindig van folyásom, teljesen egészséges vagyok. Csak ilyen tipus vagyok, ezzel nem tudsz semmit se tenni.
2020. jan. 19. 09:49
17/21 anonim válasza:
Szappan + víz (minden este fürdés alkalmával)
Ettől több nem kell (nekem legalábbis).
Használtam régebben intim törlőkendőt, meg is lett az eredménye: jó kis hüvelygomba, ami kéthavonta visszatért, na azóta hanyagolom ezeket az intim mosós cuccokat.
2020. jan. 19. 11:45
18/21 anonim válasza:
Tenyésztés az,hogy vesznek le mintát a hüvelyváladékból és azt a laborban megnezik van-e benne valamilyen baktérium,es ha igen, akkor mivel kell kezelni.
2020. jan. 19. 11:47
19/21 anonim válasza:
Évekig használtam mindenféle intim mosakodót meg törlőkendőt, szóval amit a piacon lehetett kapni, azt kipróbáltam. Azt hittem ezen múlik sok minden....egy dolog nem múlt, az állandó gyulladás és érzékenység az intim zónában. Egy magán nődoki, aki holisztikus is, felhívta a figyelmemet, hogy nem tesznek ezek jót és én hittem neki és azóta rendben vagyok. Kívülről natúr, bio,illatmentes,igen, 1000Ft-os szappannal mosom meg ott lent és minden rendben.
2020. jan. 20. 12:23
20/21 anonim válasza:
Az intim mosakodótól, intim törlőkendőtől, de még a tisztasági betéttől sem lehet gombát kapni, sőt.
Az ilyen jellegű fertőzések nagy része bizony nemi úton terjed. Esetleg okozhatja még a normál flóra felborulása pl. antibiotikum szedése, nem megfelelő higiénia, vagy nem megfelelő tisztálkodószer (pl. szappan).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!