Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha sima vízzel tisztítom a...

Ha sima vízzel tisztítom a hüvelyemet, az 'jó'?

Figyelt kérdés
Azt olvastam egy weboldalon, hogy szappannal és higiéniai termékekkel nem érdemes a hüvelyt tisztítani, mert felborulhat tőle a az öntisztítási folyamat. Én csak sima vízzel szoktam mosni. Ez így jó? Nem akarok bajt magamnak. Igaz, még nem menstruálok, de jobb félni, mint megijedni.

2015. júl. 22. 17:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Jesszus! Nem kell a hüvejedet álandóan tisztitani! Csak a külső nemiszerveket, leöblíted vízzel, beletörölsz amivel rendesen mosakszol, leöblíted vízzel azt csá. Nem kell felnyulkálni magadnak! Többet ártasz, mint hasznot!
2015. júl. 22. 17:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem szoktam. Én a külső nemi szervekre értettem. :l
2015. júl. 22. 17:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Elárulom, hogy én még sima vízzel sem és soha nem volt fertőzésem. Ellenben az egyik női rokonommal, aki rendszeresen használ hüvelyöblítőt, és még nem jött rá, hogy rendszeresen van hüvelypanasza. Illetve rájött, mert mindig mondja, hogy van, csak hiába is mondanám, hogy mitől. Sosem engedek fel vizet belülre, miért is kéne? A csapvíz tényleg csak kézmosásra való!
2015. júl. 22. 17:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Azért mielőtt nemi életet kezdenél tanulj egy kis anatómiát!
2015. júl. 23. 12:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Be ne dőlj már mindenféle csacsiságnak kislány!

Ahogy zuhanyozol, és a füledet, fenekedet stb mosod, ugyanazt tedd a nuniddal is. Nem kell bele nyulkálni mindenféle szerrel, de kivülről természetesen mosd meg, ne csak vízzel, semmi bajod sem lesz.

Én is ezt csinálom és már 20 éve menstruálok, 2 gyereket szültem és nem volt semmi bajom se!

2015. júl. 24. 11:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat! :)
2015. júl. 25. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!