Milyen higiéniai termékeket használsz a női egészség megőrzésére?
Kérlek írjatok kort.
Olyasmire vagyok kíváncsi, hogy tisztasági betétet nap mint nap érdemes-e használni, vagy csak a menzesz végén/vagy ha erősebb folyás van.
Mi a véleményetek az intim lemosókról?
A dm saját márkás nekem a legszimpatikusabb mert illatmentes, de még régóta használom.
A szőrtelenítés terén a gyanta vagy borotva jobb szerintetek? Esetleg a természetes forma?
Köszönöm
25/N
Tisztaságit csak pár napig használok havonta,a várható mensi előtt 1-2 nappal/az utolsó napon, meg abban a pár napban, mikor erősebb a folyásom. Én szeretem, ha "levegőzik",de ha állandóan zavaróan sok lenne, akkor mindennap használnék.
Mosni csak tiszta vízzel szoktam, én érzékeny vagyok odalent, úgyhogy tusfürdő csak a környező részeken, nagyon figyelek arra, hogy közvetlenül a hüvely környékét már ne érje.
Nem teljesen vagyok szőrtelen, de azt a keveset, amit meghagyok, azt is rövidre vágom. Egyébként sokáig borotváltam, most pár éve tartós szőrtelenítem. Amúgy gyantáztatnám, borotválni már semmiképp nem borotválnám.
Szia!
Minden nap használok (Carefree Long Plus) tisztaságit, független attól, hogy éppen hol tartok a gyógyszer szedésében. (Kevés a megvonásos nekem, így gyakran letudom tisztaságival is a vérzést).
Nem használok lemosókat, semmi szükségem rájuk. (Napi egyszeri fürdés alkalmával "ott" is alaposan megmosakszom.)
Szőrtelenítést én már évek óta borotvával végzek.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!