Hüvelygombám van? Mivel kezeljem?
Még sosem volt semmilyen intim problémám. Most először büdös vagyok, s fehér darabos/ túrós folyásom van. Kifejezetten undorító és nagyon viszketek. Ebből arra mertem következtetni, hogy hüvelygombám van. Viszont nem ismerem a krémeket, tablettákat, amik jók erre.
Esetleg ti tudtok ajánlani valamit, hogy ilyenkor mit lehet tenni?
Canesten. Van (vagy legalábbis pár éve volt) olyan, ami egy darab kúp, este feltettem, másnap estére már semmi bajom nem volt. Persze ha nem múlt volna el, akkor orvos, de egy próbát szerintem megér.
Kb bármitől lehet ez, és mindennek az ellenkezőjétől is. Az én esetemben egy új fehérneműre tippeltem, ami bár nem volt kényelmes, de az új páromnak tetszett. Miután elmúlt a gomba, egy ideig nem hordtam, majd pár hónappal később ismét felvettem, és utána megint viszkettem. Kidobtam, és évekig nem jött újra elő. Olvass utána, lehet, hogy vendégségben voltál és valami illatos wc papír okozta. Nem feltétlenül arról van szó, hogy koszos kézzel nyúltál oda.
Szia. Nekem is ugyanez volt a problemam, rengetegszer visszajott.Sajnos ezt legyengult immunrendszer is okozhatja, wcbol is osszeszedheted, ha elsz nemi eletet akkor a parodtol is. Ha van parod, ot is kikell kezelni, mert visszafertozitek egymast.
Ami a legfontosabb hogy ne kezdj el magadtol mindenfele gyogyszert alkalmazni. Menj el nogyogyaszhoz. Lehet hogy gomba, lehet hogy bakterialis fertozes, ezt csak o tudhatja es o majd felirja a megfelelo gyogyszert.
Mellekesen leirom hogy en a micovag plus huvelytablettat szedtem vegig majd vitagyn c huvelyfloravisszaallitot.
Minden jot kivanok neked! 22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!